NL | FR  

World Net Cancer Day

Na het succes van vorig jaar was het evident dat de actie ’Over NET gesproken’ voor herhaling vatbaar was. 
Omdat het de bedoeling is om die dag het woord ‘NET’ zo veel mogelijk in de aandacht te brengen en zo wijd mogelijk te verspreiden  zochten we een andere regio op.  De samenwerking met NETwerk Waasland-Antwerpen, het eerste ziekenhuisnetwerk dat erkend werd als ENETS- center, lag voor de hand gezien we ook met hen zouden samenwerken voor onze infodag.
groep UZA
Dubbel zo veel vrijwilligers maakten het mogelijk dat we in twee ziekenhuizen aanwezig konden zijn.  Zowel in UZA als in AZ Nikolaas werden voorbijgangers een infosetje aangeboden en uitgenodigd om een ‘klappeke’ te doen bij een kopje koffie als ze daarvoor de tijd hadden.

groep AZ NikolasDoor de 3-dimensionele levensgrote zebra die als blikvanger dienst deed vonden een  500-tal infosetjes hun weg naar het grote publiek. De informatieve filmpjes die INCA ter beschikking stelde en die doorlopend gepresenteerd werden,  waren van onschatbare waarde om door te geven waar NET nu eigenlijk voor staat.
Daar bovenop waren alle vrijwillige medewerkers zo tevreden over de opgezette actie en de samenwerking onder elkaar dat ze er volgend jaar opnieuw willen bij zijn. 
Jij misschien ook?